logojaner.png

Política de privacitat

FORMULARI DE CONTACTE

RESPONSABLE: COL·LEGI MARE JANER. Més informació

FINALITAT: Gestionar les consultes dels USUARIS de la WEB. Més informació BASE JURÍDICA El consentiment de l’USUARI. Més informació

DESTINATARIS: Les seves dades no se cediran. Més informació CONSERVACIÓ Dotze (12) mesos. Més informació

DRETS DE L’INTERESSAT: Accedir, rectificar i cancel·lar les dades referents a la seva persona, oposar-se al tractament de les dades, sol·licitar la limitació del tractament, o portabilitat de les dades. Més informació

D'acord amb el que s'estableix a la Llei 29/2021, de 28 de octubre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD), l’informem que les seves dades de caràcter personal recollides a través del “Formulari de Contacte” seran tractades pel Responsable del Tractament les dades del qual son:

Responsable del tractament: COL·LEGI MARE JANER

- NRT: 801191-R

- Direcció postal: Carrer Roureda Tapada 2, (AD500) Andorra la Vella, Principat d’Andorra.

- Telèfon: (+376) 720 760

- Direcció electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Delegat de Protecció de Dades: CP COMPLIANCE I PRIVACITAT LEGAL, S.L.U.

- Telèfon: (+376) 380 017

- Direcció electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud i/o consultes de l'usuari. Si és necessari contactar-li ho farem a través de correu electrònic.

El tractament d'aquestes dades està basat en el consentiment de l'usuari. Les seves dades no se cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal. Les dades proporcionades es conservaran durant el període màxim de 12 mesos.

Se l'informa especialment que COL·LEGI MARE JANER no pren decisions automatitzades sobre aquesta mena de dades.

Així mateix, li recordem que té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar i cancel·lar, les dades referents a la seva persona, així com a oposar-se al tractament d'aquests en la forma i amb les limitacions previstes en la llei, a sol·licitar la limitació del tractament o portabilitat de les dades, posant-se en contacte amb el Responsable del Tractament a través del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o davant el nostre Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Es recorda el dret de l'usuari a presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades Andorrana (ADPA) en cas que consideri que s'ha vulnerat algun dels seus drets sota les vigents disposicions legals.

Més en aquesta categoria: « Avís legal Política de cookies »